Pe langa produse de inalta calitate, noi, echipa Extra Plus Energy venim in sprijinul proiectelor dumneavoastra cu servicii ireprosabile si o echipa de experti pregatiti sa faca fata oricaror cerinte privind montajul si consultanta pentru produsele noastre.

Experții noștri așteaptă cu nerăbdare să vină în ajutorul dumneavoastră și să vă îndeplinească cerințele.

Dacă aveți nevoie de soluții speciale sau aveți lucrări deosebite, suntem bucuroși să vă furnizăm documentele necesare pentru planificarea proiectelor.

În cazul în care aveți nevoie de informații pe care nu le puteți găsi aici, vă rugăm să ne contactați! Facem toate eforturile pentru ca proiectarea, planificarea și implementarea să fie cât mai facile și rapide.

Montaj

Asiguram montajul pe intreg teritoriul Romaniei, cu personal calificat si pregatit sa execute rapid lucrarea, astfel incat reamenajarea spatiului unde este montat un sistem de incalzire in pardoseala sa nu dureze mai mult decat doriti.

Montajul va fi stabilit impreuna cu dumneavoastra la o data si ora convenabila, data la care echipa de instalare se va prezenta cu toate produsele si echipamentele necesare pentru montaj la dumneavoastra acasa.

Livrare rapida

In cazul in care aveti deja un instalator sau doriti sa va ocupati personal de instalare, va putem livra rapid in toata Romania kitul dorit sau o parte din acesta, dupa caz.

Va rugam sa ne explicati exact toate detaliile privind dimensiunea spatiului si locatia unde veti instala incalzirea in pardoseala, pentru a fi siguri ca va livram exact ceea ce va trebuie.

Lucrari complexe

Suntem pregatiti sa facem fata lucrarilor mai complexe cum ar fi:

  • incalzire in pardoseala pentru stadioane;
  • incalzire in pardoseala pentru cladiri rezidentiale/birouri;
  • incalzire in pardoseala pentru spatii comerciale cu trafic intens;
Produsele de calitate, echipamentele de ultima generatie si serviciile executate de profesionisti calificati, ne permit sa oferim solutiile Extra Plus Energy la orice nivel de complexitate.

Garantie

Produse si servicii cu garantie

Reprezentant Hemstedt

Calitate germana autentica

Montaj national

Montaj asigurat in toata Romania

Produse originale

Calitate si rezistenta ireprosabila

Rezidential si industrial

Gama larga de aplicabilitate

Servicii profesionale

Montaj efectuat de profesionisti