Compania noastra este reprezentant eXclusiv al fabricii germane de cabluri de incalzire electrica Hemstedt, fabrica fondata inca din anul 1974. Ne ocupam de comercializarea si instalarea sistemelor electrice de incalzire Hemstedt. Asiguram montajul pe intreg teritoriul Romaniei la cele mai bune preturi si calitate superioara.

Solutii de incalzire sustenabile

Furnizorii de energie electrica din ultimii ani au fost reorientati si se bazeaza din ce in ce mai mult pe producerea energiei hidro, eoliana si solara. Cine se incalzeste cu energie electrica, nu consuma resursele naturale limitate, asa cum se spune adesea.

Electricitatea este o sursa de energie curata, ecologica si eficienta din punct de vedere al costurilor. Incalzirea cu energie electrica inseamna o incalzire moderna, eficienta si precisa, inseamna tehnologia viitorului pietenoasa cu mediul si confortabila pentru toti, fapt care ne-a determinat sa ne implicam activ in acest domeniu.

Incalzire electrica eficienta, produse fabricate in Germania

Am ales sa comercializam si montam produsele marca Hemstedt datorita traditiei si reputatiei ireprosabile, dar si a calitatii ridicate ale acestora. Produsele Hemstedt sunt fabricate exclusiv in Germania si ofera o gama de solutii economice de incalzire electrica pentru care au fost premiate de-alungul anilor, ajungand cunoscute la nivel global.

Cu o experienta de peste 40 de ani in aceasta industrie, au dezvoltat produsele si inovatii astfel ca astazi sa va putem oferi o gama completa de solutii de incalzire pentru interior, exterior, constructii si industrie.

Sisteme complete rezidentiale si industriale

Va oferim sisteme complete de incalzire care sunt usor de instalat, controlat si monitorizat. Portofoliul de produse ofera cam totul in materie de incalzire, de la protectie impotriva inghetului si ghetii pana la capacitatea de a mentine diferite medii la o temperatura constanta in mediile industriale.

Solutiile noastre de incalzire sunt utilizate atat in mediu rezidential cat si in industrii petrochimice, alimentare, constructii masini, instalatii de deseuri si incinerare, medicamente, energie nucleara, transport, industrii prelucratoare si infrastructura.

Suntem un furnizor complet cu o gama larga de cabluri de incalzire si expertiza potrivita pentru a corespunde nevoilor si dorintelor dumneavoastra de instalare oriunde in Romania.

CALITATEA SI EXPERIENTA NE RECOMANDA

100% fabricat in Germania

Comercializam cabluri de incalzire de inalta calitate fabricate 100% in Germania, avand ca inovatie transferul fara mufa de conexiune intre cablul de conectare si cablul de incalzire. Sistemele noastre de incalzire prin pardoseala sunt proiectate si dotate cu un set complet de componente de inalta calitate.

Recomandari de top

Produsele comercializate de noi sunt utilizate atat pentru constructiile rezidentiale pana la cladiri institutionale, baze sportive, institutii medicale dar si platforme industriale. Ne recomanda marii clienti cum ar fi Lidl, Aldi, Kaufland si cele mai mari stadioane din Franta.

Testare si cercetare

Fabrica detine in incinta ei propria Casa de prezentare moderna care este locuita si in care sunt instalate toate produsele Hemstedt unde se monitorizeaza permanent si se fac cercetari si testari ale produslor fabricate. Astfel exista feedback, pe de o parte, provenind de la rezultatele masuratorilor tehnice, iar pe de alta parte, din parerile/trairile celor care locuiesc in ea.

Servicii de calitate destinate fiecarui proiect

Suntem prima companie care are o linie de asistenta tehnica pentru toti clientii, inclusiv proprietarii de case, instalatori, distribuitori si comercianti cu amanuntul 24 de ore pe zi / 7 zile pe saptamana / 365 de zile pe an.

Acreditari

Produsele noastre de incalzire electrica sunt conforme cu normele europene, marcate CE si acredita de institutii abilitate care ne-au recunoascut performantele acordand, de mai multe ori, Premiu pentru Industrie si Top Inovator.