Solutii de degivrare profesionale -fara nicio grija pe gheata si zapada!

Solutii de degivrare profesionale -fara nicio grija pe gheata si zapada!

Este cunoscut faptul ca, atunci cand pasim in afara usii, pe timpul iernii, riscam sa alunecam. Gheata, de multe ori in timpul perioadei de tranzitie, este adesea nevazuta si poate avea consecinte periculoase in ceea ce priveste aderenta. Daca ne gandim la situatii periculoase cum ar fi de exemplu, postasul care poate aluneca. Cu o solutie de incalzire adecvata, riscul este eliminat rapid. Chiar si intrarile prevazute cu trepte de coborare pot fi utilizate in siguranta cu o incalzire exterioara a suprafetelor pe tot parcursul anului.

Firma Hemstedt pe care o reprezentam dezvolta si fabrica de peste 40 de ani sisteme electrice de incalzire pentru spatiile exterioare pentru o mare varietate de domenii . De exemplu, pentru poduri in regiuni reci sau pentru piste de aterizare elicoptere si cai de acces in spitale. Pentru zonele in care o incalzire in spatiile deschise trebuie sa functioneze intotdeauna perfect si in orice moment. Si in acest caz, cablurile electrice incalzitoarele de exterior sunt in mod clar superioare celorlaltor sisteme din punct de vedere al fiabilitatii!

Sistemele de degivrare se folosesc in perioadele de iarna pentru topirea zapezii si a ghetii, astfel ca degivrarea devine extrem de utila si practica pentru:

  1. jgheaburi, burlane si acoperisuri
  2. zone exterioare – intersectii, rampe auto, parcari, poduri, trepte, alei
  3. diferite conducte si rezervoare

Sistemul de degivrare functioneaza pe baza unor cabluri electrice incalzitoare care sunt dispuse pe acele suprafete care se doresc incalzite si care, cu ajutorul unui termostat si a senzorilor de caldura si/sau umiditate vor cupla automat sistemul in caz de nevoie. Deoarece nu are sens sa se incalzeasca tot timpul, fiecare suprafata incalzita poate fi controlata dupa cum este necesar, fapt ce permite un echilibru optim intre utilizarea energiei si protectia impotriva ghetii si zapezii.

Cablurile electrice incalzitoarele de exterior sunt disponibile in versiuni diferite, adaptate la suprafetele respective .

Va oferim cele mai performante si cele mai profesioniste solutii si sisteme de degivrare Hemstedt produse in totalitate in Germania–  pentru siguranta si confortul dumneavoastra. Produsele noastre le gasiti aici.

Degivrarea jgheaburilor, burlanelor si a acoperisurilor

Cu un sistem de degivrare bun preveniti formarea ghetii si depunerilor de zapada in jgheaburi si burlane. Astfel zapada este topita si canalul de scurgere este complet eliberat pentru o mai buna circulatie a apei rezultate din topirea zapezii si a ghetii.

Cablul de incalzire este special conceput pentru topirea ghetii sau zapezii si se utilizeaza in  jgheaburi, burlane si chiar pe acoperisurile cladirilor pentru o mai buna circulatie a apei si pentru prevenirea prabusirii zapezii si a turturilor peste trecatori sau masinile parcate. Astfel sistemul este extrem de util atat pentru proprietarii persoane fizice sau juridice cat si pentru cladiri ale diferitelor institutii mai ales cele istorice unde riscurile de a provoca un prejudiciu major sunt imense.

Acest sistem poate fi instalat pe orice tip de acoperis de metal, bitum sau tigla, fiind foarte usor de instalat.

Un astfel de sistem de topire are si multe alte avantaje suplimentare cum ar fi:

  • previne accidentarile datorate desprinderii turturilor de gheata sau alunecare zapezii de pe acoperis
  • previne deteriorarea sistemelor de scurgere
  • impiedica infiltratiile de apa in poduri si mansarde
  • elimina condensul creat sub tigla metalica
  • previne deteriorarea fatadelor cladirilor.

Degivrarea zonelor exterioare cum ar fi intersectii, rampe auto, parcari, poduri, trepte si alei.

Cu un sistem de degivrare corect aveti mai multa siguranta pe timpul iernii in spatiile exterioare, pe caile de acces si caile de trecere si chiar pentru gazonul din fata cladirilor care sunt incalzite cu cele mai profesionale sisteme!

Astfel sistemele de degivrare Hemstedt au fost proiectate si concepute pentru siguranta oamenilor care pasesc pe trepte sau alei nedezapezite cat si a vehiculelor. Aceste sistem topesc zapada si previn apartia ghetii pe aceste cai de trafic/acces.

Sistemele de degivrare se pot monta pe diferite suprafete indiferent de materialul in care urmeaza a fi inglobate: beton peste care se pot pune sau nu placi ceramice; nisip peste care se pot pune dale de pavaj sau asfalt pentru caile de acces auto.

Acest sistem de degivrare al spatiilor exterioare mai are si alte avantaje precum:

  • protectia suprafetelor de deteriorarile produse de zapada/gheata si/sau sare si solutii de dezghetare
  • reduce riscul accidentelor
  • confortul oferit de automatizarea sistemului care porneste si se opreste la nevoie
  • economisirea energiei
  • nu necesita mentenanta, avand o durata de viata de zeci de ani

Degivrarea diferitelor conducte si rezervoare

Sistemele pentru degivrare pot fi aplicate si pe diferite conducte sau rezervoare pentru a proteja fluidele transportate impotriva inghetului si mai mult decat atat, le ajuta sa isi pastreze temperatura dorita.

Cablurile electrice incalzitoare pot fi montate atat pe exteriorul conductelor si rezervoarelor sau in interiorul acestora.

 

Cabluri si covorase pentru degivrare de calitate germana gasiti accesand site-ul nostru aici.