Sisteme tradiționale de încălzire versus încălzirea în pardoseală – Care este cel mai bun sistem de încălzire?

Sisteme tradiționale de încălzire versus încălzirea în pardoseală – Care este cel mai bun sistem de încălzire?

Romanii au inventat încălzirea prin pardoseală, deci nu este nimic nou! Cu toate acestea, dacă este instalată corect cu sarcini calculate corect, încălzirea în pardoseală este definitiv cea mai eficientă formă de încălzire disponibilă.

Primul punct în favoarea încălzirii electrice în pardoseală este că necesită foarte puțină energie pentru a funcționa. Încălzirea acoperă suprafața (aproape) completă a podelei pentru a încălzi camera deasupra într-un mod foarte natural, deoarece căldura crește oricum.

Un radiator acoperă totuși un procent foarte mic al suprafeței pereților și trebuie să lucreze,  într-adevăr, foarte mult pentru a genera suficientă căldură pentru volumul camerelor.

Vizibil, încălzirea electrică prin pardoseală câștigă detașat. Cine vrea cu adevărat să se uite la un radiator pe perete, indiferent cât de contemporan este? Încălzirea prin pardoseală în toate formatele, lasă zidurile libere pentru lucruri la care merită cu adevărat să vă uitați.

Ultimul punct care aduce în avantaj încălzirea în pardoseală este aspectul de curățenie. Radiatoarele adună praful, ascund șosetele și invită oamenii să atârne haine umede și prosoape pe ele. Aceasta duce la condensare care, la rândul său, duce la mucegai. Încălzirea electrică în pardoseală este recomandată persoanelor alergice, fiind benefică pentru un aer sănătos al încăperii încălzite!


Pentru mai multe informații despre sistemele de încălzire electrică în pardoseală, vă rugăm să contactați un consultant eXtra Plus Energy la 0730727777 sau direct pe site-ul nostru www.eXtraPlusEnergy.ro unde puteți vedea totodată toate produsele noastre!