Cum poti incalzi electric o podea din parchet laminat cu covorase incalzitoare?

Cum poti incalzi electric o podea din parchet laminat cu covorase incalzitoare?

Picioarele calde sunt cunoscute ca avand un efect pozitiv asupra sanatatii. Nu doar in timpul sezonului rece caldura orientata poate avea un efect special asupra bunastarii ci si asupra sanatatii. Caldura confortabila pentru picior are, de asemenea, efecte pozitive in circulatie, tensiune, dureri musculare si de spate.

Nu numai in mediul privat trebuie sa ne gandim la sanatate si bunastare. Si angajatii sunt fericiti daca la locul de munca sunt ingrijiti din punct de vedere al sanatatii, precum si, de asemenea , angajatorii, companiile de asigurari de sanatate si asociatiile profesionale, sunt multumiti de mai putine accidente sauesecuri legate de imbolnavirea fortei de munca.

Covorasele incalzitoare asigura o incalzire a suprafatelor de podea, fiind surse rapide de incalzire pentru a caror functionare este suficienta doar o priza in vecinatate, ceea ce le face solutii de incalzire electrica flexibila in pardoseala.

Caldura este rapida si directa - deoarece covorasele de incalzire prin pardoseala subtire sunt asezate direct sub podea. Daca incalzirea in pardoseala este pornita, acesta produce o caldura radianta placuta si bine distribuita in doar cateva minute. Aceasta "reactie directa" a incalzirii in pardoseala cu covorase incalzitoare cu strat subtire ofera timpi de incalzire mai scurti si, prin urmare, consum redus de energie.

Printre produsele Hemstedt, veti gasi solutii de incalzire electrica prin pardoseala pentru fiecare podea. Fie covor, laminat, parchet, gresie sau piatra. In plus, Hemstedt are sistemul unic HEM-SYSTEM®, care presupune ca tranzitia de la conductorii fierbinti la cei reci se face fara sudura, este 100% impermeabila si este la fel de subtire ca si restul cablului de incalzire. Acest lucru face ca instalarea incalzirii in pardoseala sa fie mai usoara si permite cresterea minima in inaltime a podelei. Astfel, incalzirea prin pardoseala Hemstedt este ideala, de exemplu, pentru renovarea cladirilor vechi.

Covorasele ALU-Z, de 100W/m2, sunt destinate pentru montarea in camerele cu parchet laminat. Datorita foliei de aluminiu, caldura se va raspandi uniform astfel reducand si consumul de energie. Aceste covorase se monteaza atat la renovarea constructiilor vechi, cat si la constructiile noi. Covorasele ALU-Z se monteaza sub podea.

Covorasele de incalzire ALU-Z au urmatoarele avantaje:

• Sunt subtiri de numai 2,8 mm
• Au o putere 100 W / m²
• Sunt acoperite cu aluminiu pentru distribuirea omogena a caldurii
• Conectate fara sudura
• Cele mai usor de instalat
• Nu necesita intretinere
• Potrivite si pentru barci si iahturi

Caldura perfecta pentru orice incapere. Covorasele Hemstedt ALU-Z au fost special create pentru utilizarea ca solutie de incalzire prin pardoseala sub parchetul laminat. Stratul de aluminiu asigura o distributie omogena a caldurii pe intreaga suprafata.

Consum redus de energie. Deoarece covorasele ALU-Z sunt asezate direct sub podea, efectul de incalzire este direct, ceea ce inseamna ca efectul placut al caldurii din pardoseala poate fi rapid simtit cu o putere scazuta.

Instalare usoara. Instalarea este extrem de simpla: Camera este, ca de obicei, acoperita cu o izolatie din polistiren. Covorasul ALU-Z este rulat direct peste polistiren. Laminatul sau parchetul se monteaza peste covorasul ALU-Z ca finisaj. Grosimea extrem de scazuta a covorasului este de doar 2,8 mm ceea ce il face ideal pentru incalzirea prin pardoseala la restaurari si renovari. Nici o incalzire in pardoseala cu apa si tevi nu poate tine pasul cu acesta!

Ideal pentru persoanele care sufera de alergii. Toti cei care sufera de alergii trebuie sa acorde atentie alegerii pardoselii. Datorita sistemului Hemstedt ALU-Z nimeni nu trebuie sa renunte la incalzirea prin pardoseala. Astfel persoanele alergice pot beneficia de  protectie impotriva prafului si acarienilor profitand totodata de comfortul oferit de incalzirea prin pardoseala in orice incapere.

Optimizat. Bineinteles, nu numai covorasul incalzitor a fost special dezvoltat.  Senzorii de temperatura si termostatele au fost si ele adaptate, de asemenea, pentru a asigura intotdeauna o clima perfecta in inacapere cu o eficienta energetica maxima.

Mai multe informatii despre sistemul Hemstedt ALU -Z de incalzire electrica prin pardoseala din parchet laminat puteti gasi accesand site-ul nostru aicihttps://extraplusenergy.ro/product/alu-z-covoras-de-incalzire-100w-mp-30660/