BUILD acorda Premiul fabricii Hemstedt pentru ”Cel mai bun producator de cabluri de incalzire in pardoseala din 2019”

BUILD acorda Premiul fabricii Hemstedt pentru ”Cel mai bun producator de cabluri de incalzire in pardoseala din 2019”

 

Fabrica Hemsdtedt pe care o reprezentam a obtinut Premiul BUILD Constructii si Inginerie 2019 ca fiind cel mai bun producator de cabluri electrice de incalzire pentru incalzirea in pardoseala!

In septembrie 2019, juriul revistei de constructii si comert arhitectural de renume international „Build” din Marea Britanie a ales si a premiat fabrica HEMSTEDT ca partener de top pentru industria constructiilor - selectația realizandu-se din peste 500 de aplicanti din mai mult de 60 de tari. Obtinand acest premiu „Build Award” ca cel mai bun producator de cabluri de incalzire electrica in pardoseala, fabrica Hemstedt a adus inca o confirmare precum ca inovatia si calitatea, dar si fiabilitatea produselor  sunt prioritatea acesteia. Doar cu astfel de cabluri de calitate, arhitectii si constructorii isi pot realiza viziunile si visele. Liderul competitiei, Jack Wainwright, rezuma: „Cu aceste premii, noi am onorat companiile din acest sector care sunt coloana vertebrala a industriei, care lucreaza zi de zi pentru a crea un viitor mai bun pentru toti si sunt mandru de toti castigatorii mei si le urez noroc pentru anul care vine."

Ne onoreaza faptul ca reprezentam in Romania fabrica Hemstedt de cabluri electrice pentru incalzire in pardosela si degivrare. Sunt cabluri de calitate germana 100% produse in Germania, recunoscute atat in Europa cat si in afara ei, fapt demonstrat de numarul mare de premii obtinute pana acum in activitatea lor de productie de peste 45 de ani.

Daca doriti sa aflati mai multe despre Premiul Build obtinut de fabrica germana Hemstedt pentru cablurile de incalzire electrica si degivrare, puteti cititi un fragment din revista „Build” aici.


Daca doriti o oferta cu produsele Hemstedt pentru proiectul dvs de incalzire electrica in pardosela sau degivrare, va stam la dispozitie atat pe chat-ul site-ului nostru www.eXtraPlusEnergy.ro sau la telefon 0730727777. Asiguram montaj in toata tara!